106805
09:58 4.102020

Сьогодні у Мукачівському драмтеатрі показують драму «Поліанна»

Життя 2356

Гарна новина для всіх, хто не мав змоги завітати на відкриття 74 театрального сезону Мукачівського драматичного театру. Прем’єрну виставу – драму-комікс на дві дії «Поліанна» за романом культової американської письменниці Елеонор Портер поціновувачам театрального мистецтва представлять цієї неділі, 4 жовтня о 18.00 год. (режисер-постановник вистави – головний режисер Мукачівського драматичного театру Євген Тищук).

В основі сюжету вистави життя звичайної дівчинки-сироти Поліанни, яку через «почуття обов’язку» взяла до себе сувора тітка. У дівчинки незвичайний дар – бачити у всіх життєвих ситуаціях позитив. Своєю добротою, щирістю, чистотою думок та дій вона змінює життя всього міста, навчивши багатьох людей простого шляху до щастя: «Завжди радіти».

Гармонійне поєднання інсценізації, постановки та музичного оформлення режисера-постановника вистави Євгена Тищука, сценографії та костюмів Марини Чопей та чудова акторська робота Вероніки Тищук (молодшої) як головної героїні вистави Поліанни так і всіх акторів задіяних у драмі, зроблять цей вечір для вас просто неймовірним!

Вартість квитка на виставу – 100,00 грн.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах