105855
15:47 15.092020

Жнятинський садочок отримав допомогу від ТУКЗ-КМКС. ВІДЕО

Життя 3186

На Закарпатті велика кількість дошкільних навчальних закладів отримала від Товариства угорської культури Закарпаття допомогу у вигляді засобів захисту. Таким чином і Жнятинський садочок отримав пакунок, який містив маски, гумові рукавички, дезинфікуючі засоби та безконтактний термометер.

Після піврічної перерви 8-го вересня Жнятинський садочок знову відкрив свої двері. Утримувач закладу, Мукачівський районний відділ освіти забезпечив заклад необхідними засобами для відкриття. Допомога від Товариства угорської культури Закарпаття забезпечить роботу закладу у відповідності до вимог карантину.

Товариство угорської культури Закарпаття завдяки акції, яка була проголошена ще на весні, має можливість надати допомогу там, де цього потребують. Спершу захисними засобами забезпечували медичні заклади, а зараз допомагають садочкам для відновлення їхньої роботи.

Товариство Угорської культури Закарпаття продовжує акцію допомоги і надалі надаватиме захине спорядження тим закладам, які цього потребуватимуть.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах