105373
13:44 2.092020

Перша персональна виставка ужгородської художниці-аматорки Катерини Туз. ВІДЕО

Життя 3962

Стати дипломованим художником ужгородці Катерині Туз не вдалося. За освітою вона економіст, проте творче самовираження, вочевидь, супроводжує її по життю.

Із азами образотворчого мистецтва Катерину Туз ознайомив ужгородський, нині, на жаль, уже покійний художник Олександр Осипчук, творчий девіз якого звучить так: «Художник не той, хто може малювати, а той, хто не може не малювати…». Ще одним творчим наставником для Катерини Туз став Сергій Колодницький- військовослужбовець на пенсії, який нині активно малює, відкрив власну арт-галерею, організовує виставки та проводить майстер-класи із живопису для бажаючих.

Перша персональна виставка, яку зорганізували у художньому салоні «Арт-Про», важлива та хвилююча подія у житті Катерини Туз, де мистецтву відведена особлива увага. Багато робіт Катерина Туз дарує друзям та знайомим. Малює дівчина і на замовлення. Більшість робіт, представлених на виставці, написані у жанрі портеру, в основному це жіночі образи. А ще Катерина Туз займається настінним розписом – її художні мурали можна побачити в різних куточках Ужгорода.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах