104495
19:20 4.082020

Наступної п'ятниці в Ужгороді – фестиваль вуличного піаніно

Життя 4559

У п’ятницю, 14 серпня, фестиваль вуличного піаніно вже вчетверте збере в обласному центрі любителів гри на цьому музичному інструменті. Організатор – Студія музичного розвитку “Перший крок” за підтримки Ужгородської міської ради та Британської ради.

Нагадуємо, у грудні 2019 року управління у справах культури, молоді та спорту спільно з Британською радою в Україні та ГО “Молодіжна Платформа” провели конкурс молодіжних проєктів соціальної дії у вигляді пітчингу Активних громадян, серед переможців – і Фестиваль вуличного піаніно.

Місце проведення фестивалю – вул. Івана Ольбрахта, 29 а (конференц-зал, 3 поверх). Початок – о 16.00.

Серед професіоналів і аматорів визначатимуть кращих у трьох номінаціях: сольне виконання, авторський твір, ансамблева гра. Учасників оцінюватиме професійне журі у складі викладачів музичних навчальних закладів міста. Усі учасники отримають солодкі призи, а переможці – грошові винагороди й цінні подарунки. Захід відбудеться із дотриманням протиепідемічних заходів, тому кількість учасників обмежена. Реєстрація за попереднім записом (тел. 099 285 51 15) до 12 серпня включно.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах