104430
11:03 2.082020

На радість випускників святкування останнього шкільного вечора в ужгородській ЗОШ ім. Дойко Габора все-таки відбулося. ВІДЕО

Життя 5043

31 липня у стінах ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів з угорською мовою навчання ім. Дойко Габора провели довгоочікуване святкування випускного вечора. Ошатно вбрані випускники, з квітами в руках та світлими планами на майбутнє востаннє переступили поріг навчального закладу, де за партами провели більшу частину свого життя.

Привітати випускників зібралися гості, батьки та вчителі, що протягом багатьох років прививали своїм вихованцям знання, розвивали творче мислення та давали настанови на майбутнє.

Юдіта Кулін, директорка навчального закладу висловила щиру радість від можливості все-таки гідно провести своїх випускників у доросле життя. Адже через карантинні обмеження практично до останнього моменту не було відомо чи дозволять школам проводити випускні вечори.

«Стоячи поряд з вами на нашому шкільному подвір’ї не можу не пишатися тим, якими ви стали за ці роки. І хоча зараз ми не можемо провести традиційний випускний вечір, я хочу попрощатися з кожним з вас особисто. Бажаю усім вам знайти власний шлях у житті, не зупинятися перед перешкодами та натхнення для нових звершень!», – додала пані Юдіта.

Після усіх промов, благословення священнослужителя та свого останнього шкільного танцю випускники запустили в небо символічні повітряні кульки.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

ВІДЕО: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах