104374
09:17 31.072020

В Ужгороді із закінченням школи вітали випускників. ФОТО

Життя 5590

30 липня в Ужгородській ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 – із закінченням школи вітали випускників 11-А класу. На шкільному подвір’ї із дотриманням дистанції для випускників, їхніх батьків, рідних розставили стільці, були і вже звичні атрибути – маски та дезінфікуючі засоби.

Закінчували ужгородські учні цей навчальний рік, як і в усіх школах України, дистанційно, не було святкових останніх дзвоників, традиційного прощання випускників зі школою. Тому в школах міста цими днями організували для вчорашніх 11-класників камерні відзначення, а завтра на площі Народній урочисто нагороджуватимуть випускників-медалістів.

До численних вітань випускникам долучився і міський голова Ужгорода.

Колишніх школярів із початком дорослого життя привітала і директорка школи Лариса Мигалина: «Школа – це великий світ, у якому завжди у центрі учень і вчитель. Саме ви, учні і вчителі, робили цю звичайну шкільну будівлю гомінкою, наповненою любов’ю. З кожним роком ви, дорогі діти, дорослішали, навчалися новому, а всі разом за ці роки ми стали близькими і дуже рідними. Сподіваюся, ви ніколи не забудете рідної школи, свого класного керівника, своїх учителів, однокласників, ніколи не зрадите отчого дому. Завжди підтримуйте один одного, завжди пам’ятайте, що ви – українці, пам’ятайте історію своєї держави, свої символи, свої традиції. Щасливого вам майбутнього!».

До речі, що учні 11-А класу Ужгородській ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 успішно закінчили навчальний рік, троє із них підтвердили свої високі досягнення у навчанні та отримали золоті медалі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах