104362
08:51 31.072020

Брати-трубачі Емерих та Томас Поповичі – учасники міжнародних музичних проєктів. ВІДЕО

Життя 4035

Брати-близнюки Емерих та Томас Поповичі під час карантину не нудьгували, а навпаки використали цей час із користю. Трубачі є викладачами Ужгородського музичного коледжу ім. Д. Задора: й окрім дистанційних занять зі студентами – вони взяли участь у різних митецьких онлайн-проєктах.

Зокрема, брати Поповичі стали членами журі міжнародного конкурсу «Львівські фанфари-карантин 2020». На запрошення португальської Інтернет- сторінки «Trumpet player», яка розміщує відео із кращими трубачами світу – взяли участь в онлайн-бесіді. Ще одна всесвітньовідома сторінка у соцмережах «Trumpet band», яка пропагує духове мистецтво та мистецтво гри на трубі – створила відео онлайн-концерту 60-ти музикантів з усього світу – в тому числі за участі закарпатців Емериха та Томаса Поповичів.

Та справжнім міжнародним проривом для братів-трубачів стала участь у проєкті від однієї з найвідоміших у світі Інтернет-сторінок у соцмережах Facebook та Instagram “Trumpet Lovers”, яка розмістила у себе на сторінці відео з концертного виступу Емериха та Томаса Поповичів, яке зібрало величезну кількість переглядів, вподобань та коментарів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах