104054
18:53 19.072020

У Мукачеві щонеділі годують безхатченків та малозабезпечених. Фото

Життя 5486

В приміщенні Християнського Культурного Центру, що в мікрорайоні – Росвигово, вже четвертий місяць поспіль, один раз на тиждень, малозабезпечим людям роздають гарячі обіди.

“Акцію ми придумали ще перед карантинними обмеженнями. Коли  почалася пандемія, то ми навіть не знали, як виходити із ситуації, адже люди їли у приміщенні.  Та потім ми вирішили, що дотримуючись усіх карантинних вимог, на вулиці та в масках,  будемо  продовжувати робити цю добру справу”,- розповідає Іван Мішкулинець, пастор церкви.

Чоловік додає, що годують усіх хто, того потребує, навіть дають оголошення в соціальних мережах, аби більше людей знало про цю акцію. Сьогодні, каже Іван Мішкулинець, для роздачі готують близько 70 обідніх наборів. ” Ми починаємо о 13:30 і до 15:00 люди мають змогу прийти і поїсти.Спочатку приходило чоловік 20-30, наразі доходить до 70. Це люди не тільки безхатченки, багато пенсіонерів і малозабезпечених людей.  Старші і молоді, різні життєві історії в людей”, – каже пастор.  

Рівно о 13:30 відчиняються двері Центру. Вже за 15 хвилин  більше 50 обідів роздано. Черги більше нема,  а от тих хто обідає десь під деревом побільшало.   

Годують людей за благодійні внески прихожан Центру. Також є багато волонтерів, які за свій кошт готують їжу вдома та приносять. Список тих, хто готуватиме обіди протягом наступного місяця вже складений. А відповідно, без обіду не залишиться – ніхто!                                                 

Ірина Грабко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах