103631
17:55 2.072020

Закарпатські випускники складали ЗНО з фізики

Життя 4416

Сьогодні, 2 липня, абітурієнти складали зовнішнє незалежне оцінювання з фізики. У Закарпатській області виявили бажання складати зовнішнє незалежне оцінювання з фізики 559 учасників. Щоб задовольнити їх потреби, у місті Ужгород було організовано роботу 39 аудиторій на базі двох пунктів проведення ЗНО.

Для участі в тестуванні з’явилося 391 учасник, явка склала 69,9 відсотків. Усі учасники сумлінно працювали з тестовими завданнями, дотримуючись регламенту роботи на пункті проведення ЗНО, тому жодного порушення не було зафіксовано.

Висока відповідальність та професіоналізм педагогічних працівників дозволили забезпечити якісне проведення зовнішнього незалежного оцінювання з фізики.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з фізики у 2020 році складається із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності („логічні пари”), завдань відкритої форми із короткою відповіддю структурованого і неструктурованого типу.

Загальна кількість завдань тесту з фізики – 38, на виконання яких учасникам було відведено 180 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, – 64.

На організацію цьогорічної кампанії зовнішнього незалежного оцінювання світова пандемія коронавірусу внесла свої корективи, однак навіть цей виклик вдалось подолати. Фотографії чудово демонструють, що на пунктах створено безпечні умови, дотримано всіх протиепідемічних заходів, кожен абітурієнт отримав можливість скласти тестування в безпечних умовах.

Обираючи фізику, перед абітурієнтами відкривається ціла плеяда інженерних та комп’ютерних спеціальностей.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах