101631
17:40 26.042020

На Закарпатті рекодне зростання кількості хворих на коронавірус

Життя 10382

На фоні рекордного зростання кількості хворих на коронавірус на Закарпатті, зокрема, і серед медиків, хочу звернути увагу керівництва обласної державної адміністрації на те, що лабораторія, де проводяться ПЛР-тести в обласному центрі СНІДу простоює, хоча повністю готова розпочати тестування, маючи належне обладнання та персонал, -зазначає в.о.директора КНП “Мукачівська ЦРЛ” Євген Мешко.

В результаті, лікарі та краяни чекають в черзі до тижня для того, щоб пройти тест на covid-19 та отримати результати. Деякі з них, розуміючи всі ризики такої ситуації для себе та своїх пацієнтів, звертаються до нас по допомогу та проходять тест на коронавірус в нашій лабораторії.

Але, в будь-якому випадку, те, що в розпал епідемії, коли від швидкості проходження тестування та отримання результатів, залежить скільки нових хворих буде в області вже через декілька днів, не працює лабораторія – я вважаю злочинною бездіяльністю.

Сподіваюсь, що керівництво області негайно відреагує на таку ситуацію та розблокує роботу цієї надзвичайно важливої складової у боротьбі з епідемію коронавірусу на Закарпатті.

Мукачівська міська рада

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах