101181
08:42 15.042020

Ужгородцям пропонують обговорити нову схему руху авто на площі Корятовича

Життя 4584

Ужгородська міська рада пропонує долучитися до публічної консультації щодо змін в організації руху авто на площі Корятовича, біля «зеленого» ринку.

Дайте відповідь на запитання «Чи підтримуєте Ви зміни у схемі організації транспортно-пішохідного руху на площі Корятовича?»:

1) Так, підтримую;

2) Ні, не підтримую.

Характерними для Ужгорода, насамперед історичного центру, є вузькі вулички, що притаманні традиційному архітектурному плануванню більшості центральноєвропейських містечок. Це додає місту особливого шарму та індивідуальності, однак створює і ряд незручностей. Зокрема, на площі Корятовича навпроти «зеленого» базару часто виникають затори, власники автівок паркуються на пішохідних переходах, що не додає місту привабливості і створює безлад.

Управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради одним із варіантів вирішення цієї проблеми бачить зміну схеми організації транспортно-пішохідного руху на площі Корятовича. Очікується, що запровадження колового руху покращить транспортну ситуацію в цій частині міста, також це було б нагодою упорядкувати громадський простір та збільшити пішохідну зону.

СХЕМА ІСНУЮЧОГО СТАНУ ПЛ. КОРЯТОВИЧА
СХЕМА ПРОЕКТНИХ РІШЕНЬ ПЛ. КОРЯТОВИЧА

Ужгородців запрошують висловити з цього приводу свою думку, долучившись до публічної консультації, яка триватиме з 14 до 30 квітня 2020 року. Зробити це можна через офіційний сайт Ужгородської міської ради за посиланням https://rada-uzhgorod.gov.ua/publichni-konsultatsiyi/, за допомогою електронного ресурсу «Ваша думка» за посиланням https://vdmk.org/8221 або ж надіславши SMS на номер +38 (093) -177-00-35 такого змісту: “ 8221 (пробіл) номер відповіді ” (*вартість sms – за тарифом кожного з операторів).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах