100760
21:27 2.042020

Керівник області подякував меценатам, які організували щоденну доставку харчів та продуктів уразливій перед інфекцією категорії населення

Життя 2913

Олексій Гетманенко, в.о. голови Закарпатської ОДА: “Щоб убезпечити від зараження найбільш уразливу перед інфекцією категорію населення – одиноких людей похилого віку, осіб з інвалідністю, малозабезпечені сім’ї – поблизу Ужгорода благодійники організували щоденну доставку харчів та продуктів у різні точки Закарпаття.
Сьогодні особисто приїхав подякувати меценатам, які взяли шефство над пансіонатами та надають соціальну допомогу дітям з інвалідністю, сиротам, багатодітним та малозабезпеченим родинам.
А це – обласний благодійний фонд «Дім милосердя», який очолює наш земляк Василь Фенчак. На сьогодні фонд забезпечує щоденними обідами людей, які перебувають у групі ризику через поширення коронавірусної хвороби COVID-19, а також одиноких громадян похилого віку, безпритульних, осіб з інвалідністю, дітей з багатодітних малозабезпечених сімей, мешканців ромських таборів.
Щоденно працівники фонду доставляють 800 комплексних гарячих та заморожених обідів для нужденних верств населення.
Тут також діє гаряча лінія за номером 0634112233, за якою може звернутися кожен, хто потребує допомоги із харчуванням.
Працівники фонду, дотримуючись правил гігієни та безконтактності, доставлять пакунки харчів першої необхідності та обіди людям, які обмежені в пересуванні.
Благодійники провели екскурсію по території. Продемонстрували великі теплиці, в яких за новітньою технологією вирощують екологічно чисті продукти (огірки, помідори, цибулю, зеленину тощо).
Сьогодні дуже важливо, аби люди, які перебувають у групі ризику COVID-19, залишалися вдома.
Дякую меценатам, що подбали про цю групу людей, організували масштабну доставку найнеобхіднішого у різні куточки краю, тим самим обмежили їхню зону ризику зараження”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах