100705
20:16 1.042020

Для Мукачівської ЦРЛ придбали високотехнологічний апарат ШВЛ

Життя 5120

Апарат штучної вентиляції легень ЮВЕНТ-Т нового покоління вже встановили в Мукачівській ЦРЛ, коштує він 747 тис. гривень. Його днями закуплено для закладу. З наданих комерційних пропозицій отриманих закладом, з терміном поставки квітень,  вказана пропозиція є найоптимальнішою у співвідношенні цінової пропозиції та технічних характеристик апарату ШВЛ.

Лікарня отримає ще 3 прилади штучної вентиляції легень, їх доставлять найближчим часом, про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив інформує Мукачівська міська рада.

Тож зараз заклад має вже 19 апаратів ШВЛ та газовий аналізатор крові. Унікальне обладнання для лікарні придбало місто. Апарати штучної вентиляції легень необхідні для порятунку важких хворих на коронавірус, який вражає легені. Найчастіше ШВЛ застосовують тоді, коли людина вже не в змозі дихати самостійно. Унікальність цього приладу важко переоцінити, він призначений для людей будь-якого віку , навіть маленьких пацієнтів. Лікарі сподіваються, що спільними зусиллями переможемо коронавірус і застосовувати ці прилади не доведеться, тому ще раз звертаються до вас з проханням залишатись вдома.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах