100409
11:38 24.032020

У Перечині закривають усі ринки та торговельні майданчики

Життя 2660

Відповідне рішення було прийнято на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Перечинської об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомив міський голова Перечина Іван Погоріляк.

“Призупинити роботу усіх ринків, у тому числі: торгівлю на майданчику біля автостанції, на торговому майданчику Перечинської міської ради, ринку Райкоопзаготпрому, торгових кіосків біля ресторану «Карпати» по вулиці Ужгородській, окрім хлібного кіоску, з 25.03.2020 р.”, – йдеться у рішенні комісії.

Також комісія вирішила “відкрити рахунок в ДКСУ в Перечинському районі для збору добровільних внесків на заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха (CОVID-19) “, та “придбати засоби особистого захисту, у тому числі маски, рукавиці, дезінфікуючі та антисептичні засоби для забезпечення працівників служб, організацій та населення задіяних в боротьбі із пандемією”.

Пізніше, в окремому дописі І.Погоріляк уточнив, що “це зроблено з метою зменшення потоку людей до Перечина, серед яких багато і тих, хто повернувся з-за кордону і не дотримується самоізоляції. Завданням влади на сьогодні є зменшення ризиків рознесення смертельного віруса, тому й пішли на цей крок. Усіх грошей не заробите! Люди уже в переважній більшості затоварилися, а лише в Перечині залишається працювати більше 20 продуктових магазинів, цього достатньо, щоб купити саме необхідне. По селах також працюють магазини. Потрібно не нагнітати ситуацію, а дотримуватися вимог карантину.”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах